31 Dec 2016

Gandul meu impreuna cu 2017

foto-blog-resizePlanuri, tabele in XL, promisiuni. Calendare, agende noi. Ce am facut in 2016 si ce nu am facut . Toate bune si frumoase, dar cum stam cu rubrica de neprevazute?

Un scurt reportaj prin vietile fiecaruia dintre noi arata ca rubrica de neprevazute poate sa dea tot planul peste cap in cateva minute, sa ne faca sa reconsideram prioritatile, sa ne blocheze sau sa ne motiveze. Cine stie?

Sa zicem ca stie 2017 asa ca-l responsabilezez cu o urare, doua, trei..cate ies:

-sa ma lasi tot sanatoasa

-sa ai grija de sanatatea celor dragi ca si cand ai primit cel mai prioritar “to do”. Corect este sa te rog sa ai grija de sanatatea tuturor oamenilor..asa simt.

-sa ma urmaresti zambind cand imi duc planurile pana la capat. Hai, fie, te las si pe tine sa ma surprinzi, dar numai placut si foarte placut.

Tu ce vrei de la mine 2017? Cum sa parcurg eu zi de zi din calendarul tau? Cum? Sa ma trezesc dimineata recunoscatoare ca imi bate lumina in geam? Sa fiu multumita ca am apa, hrana, iubire, Soare? Sa nu ranesc si sa nu ma las ranita? Sa am grija de mine si de relatiile cu oamenii? Sa fac lucruri bune si foarte bune pentru mine si cei din jur?

Cred ca am inteles: zici sa primim fiecare zi din calendarul tau ca pe un DAR? Bine, ii multumesc si lui 2016, 2015, 2014 etc.. pentru ca m-au adus pana aici si te rog sa te porti cu blandete si bunatate cu rubrica mea de neprevazute ca de restul ma ocup eu sanatoasa.

Leave a Comment