04 Mar 2018

Trusa pentru Parinti

Draga Parinte, sunt Nicoleta Larisa Albert ( https://www.facebook.com/Nicoleta-Larisa-Albert-145057846193267/), gazda acestui proiect.
De ce Trusa? Pentru ca atunci cand devenim parinti nu avem garantia ca viata noastra ramane la fel. Sunt momente si situatii care vin neinvitate si o “trusa” poate sa fie o solutie: un specialist potrivit, o persoana resursa, sentimentul de “impreuna”
De ce pentru Parinti? Toti oamenii sunt foarte importanti, fara doar si poate, insa rolul de parinte este unic si irepetabil si lasa amprente pe scena vietii unui copil. Daca acest rol este interpretat de un actor- parinte ok cu el si cu viata lui, lucrurile au sanse sa evolueze bine. Daca insa, se intampla ca viata sa ii dea ecuatii mai grele, rolul va avea o interpretare mai dificila.
Suntem aici! Despre mine: sunt psiholog, psihoterapeut in formare in psihodrama clasica si am preocuparea de a ajuta parintii de multi ani. Daca sunt parinte? Da! Am patru copii pe care i-am adus pe lume si ii insotesc prin lume de acum 20 de ani, 11, 6 si 2 ani. http://nicoletalarisa.ro/#section-contact
De ce am zis “suntem”? Adresa mea de email este nicoleta@trusapentruparinti.ro sau pot fi contactata pe privat – facebook. De acolo, in functie de situatie, pot prelua cazul sau il pot da mai departe catre alti colegi sau alte persoane competente si abilitate sa sprijine.
De ce ma ocup de acest proiect? Dintr-o istorie personala si profesionala care m-a ajutat sa fiu aproape de parinti si nevoile lor, dincolo de carti si materiale educationale. Pentru ca este nevoie! Si in acest moment al vietii mele pot sa il contin impreuna cu oameni dedicati.
Pastram legatura!
 

Comments

Leave a Comment